Friday, January 7, 2011

Langkah2 Hero IBU

SALAM semua... Ceritaku arini adalah berkisar anak kesayanganku mizan...SEMALAM kami ke hospital check up NENEK mizan..MIZAN check up kat klinik je smlm...pastu br anto nenek p serdang... Punyerlaaa lama menunggu giliran..Sib bk cimonet IBU xmragam...so, leh kerana boring tahap cipan, IBU ajak MIZAN jenjalan...

THEN....
IBU ade idea, pe kater kiter exercise...so, mulalaaa ibu tateh dia sampai laaa dia leh berdiri tnpa pegang ibu but keras disituuuuu....hahahhahaaa...MIZAN mmg lawak time tuh...bergegar kaki lutut  JAJAN ibu..masih takut2 mulakan langkah nyer...TP usaha lagi sampai laaa JAJAN leh jalan sambil ibu hold ngan sbelah tangan...syabas BB...pastu aper lagi kemain ske laaa dia jenjln...bl lepas jerk keras mematu lagi...hahahhahaaa...xper2 JAJAN kecik lagi ader time lg okes?TODAY JAJAN baru jer 9b 6h..normal lagi k?

SESAMPAI dirumah IBU plok ecited trus bwk p jln2 kat palygrnd kat umah same abg AFAN nyer... riuh sore dia sonok tgk abg2 y dh pandai jalan n berlari main beskal n etc ditaman tuh...Habislah ibu bl dia dh dpt kaki spenuhnyer anti...xper...itulah keseronokan dan keletihan y ibu wajib tempuhi utk mmbesarkan mu sayang..semua ibu sayang anak kn kn kn...Ibu akan bt y terbaik untuk anak IBU...u r PRICELESS...

RAMAI kawan2 mizan tgk mizan tateh kat situ...mulut mizan bising cm panggil kawan2 dia nak men samer...mcm dia dh leh jln sndri jerk...
ske sgt momen tuh..abah xder coz keje mlambak xabis2 kat opis tuh...
cian abah...abah blk tiap2 ari kol 8mlm...aritu sampai umah kol 11 mlm...
BB sayang, ingatlah pngrbnn abah mu...

WPON abah bnyk keje tp stil ade ms luangkn tuk mak ayah n mizan tau...
nenek n atok mmg bertuah dpt anak cm abah mizan.. ibu tompang gmbira..
JAJAN dh meningkat pandai ari ke ari...IBU doakan JAJAN akan terus
pandai ari ke ari... TIADA ape y ibu harapkan
hanya yang terbaik untukmu SAYANG...

Gamba xsempat upload...len kali laaa plak kot...

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete